Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla

SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

Malin Lundskog och Cilla Andersson romandebuterar hösten 2021 och skriver samtidigt på varsin uppföljare. Engagemanget och glädjen gå nästan ta på när de både diskuterar ups and downs och lärdomar om både sig själva och skrivande.

Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar
man misstroende?

Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningaroch bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker.

HÄNG MED!

Mar 19, 2021

I fjärde avsnittet svarar Malin Lundskog och Cilla Andersson på lyssnarfrågor. Cilla kollar om Malin löste sin utmaning från föregående avsnitt och dessutom pratar de om hur allt började Egentligen.

Var såddes fröet som blev till ax? Var i brödbakningsprocessen är de nu med sina romaner? Vilka ingredienser...


Mar 5, 2021

Cilla har signat med ett hybridförlag och Malin berättar om sin resa fram till färdigt bokavtal! De två författarna försöker reda ut skillnaderna mellan traditionellt förlag, hybridförlag och egenutgivning. Men funderar man som läsare verkligen på att en bok består av flera steg innan den kommer ut? Eller...