Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Oct 20, 2023

Inget avsnitt är det andra likt när det kommer till podden Skriverier med Malin och Cilla. Författarna Malin Lundskog och Cecilia Andersson firar denna veckan boksläpp, men de pratar också om att vi behöver vara snälla mot varandra, varje dag. Lärdomar från skrivprocessen får också plats i avsnittet, liksom boktips. Trevlig lyssning!

Och kanske den största frågan av alla: kommer Cilla att byta karriär och ge sig in i låtskrivarbranschen?