Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Oct 13, 2023

Från hybris till hopplöshet via nyfikenhet, otålighet och sorg. Författarna Cecilia Andersson och Malin Lundskog pratar känslor i författarlivet. Och störst av allt är avundsjukan. Eller är det glädjen?

Häng med bakom kulisserna där det skrivs råmanus, redigeras och planeras releaser. Och frågan är: hur hamnar Malin i Sydamerika med en mick i handen? 

Bokklubben Malin pratar om hittar ni här