Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Sep 29, 2023

Kan alla skriva en bok? Ja det är den stora frågan som författarna Malin Lundskog och Cecilia Andersson ställer sig i veckans avsnitt av Skriverier av Malin och Cilla. Men de pratar också mycket om att man får göra som man vill när man skriver böcker och något recept behövs inte följas – om man inte vill förstås. Och så blir det som vanligt massor av skratt! Lyssna och gläds!