Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Sep 15, 2023

Författarna Cecilia Andersson och Malin Lundskog skapar världsfred och fortsätter att diskutera kreativitet. Är alla kreativa eller kan det behövas en skjuts av knark och sprit ibland? Cecilia har inte bara skickat iväg manus för inläsning till ljudbok och varit på marknad, hon har också tagit reda på var Tjotahejti ligger. Malin har skrivit en helt ny inledning till sin kommande roman och öppnat vip-lista till sin nya bokklubb.

 

Tips till dig som inte tror att du är kreativ: testa att säga ja, och istället för nej, men nästa gång du säger just nej, men eller tror att du inte kan lösa ett problem. Try it, you´ll like it. Eller?