Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Sep 1, 2023

Äntligen är sommarlovet över och de två författarna sjunger igång säsongen med två nummer. Cilla har redigerat, korrat, fått omslag på boken som kommer ut i november. Dessutom avslöjar hon att att hon tänker ta död på någon. Malin då? Hon rappar fuck fuck fuck, stryker tusentals ord i sin kommande roman och har en av sina vänner i mellangärdet. 

Ja, säsongsstarten drar igång så det ryker. Temat för dagen är kreativitet.