Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Jun 23, 2023

”Den blomstertid nu kommer …” är INTE introsången som författaren Malin Lundskog sjunger så fint i detta avsnittet av podden Skriverier med Malin och Cilla, det blir faktiskt hetare än så! Men ett sommarlovsavsnitt bjuder de båda författarna på, med allt vad det innebär -  förvirring, skolk från schemat och framför allt Malins stora nyhet!! Lyssna fint och njut sedan av ledigheten, för till höstterminen kommer det nya avsnitt!