Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Jun 9, 2023

Vilket fullmatat avsnitt! Författarna Malin Lundskog och Cecilia Andersson har verkligen massor att avhandla i det femtiofemte avsnittet. Dagens stora tema är glädje i skrivandet och absolut inte ångest som för så många andra verkar ha. Nej här skriver vi för att det i grunden är förbaskat kul. Och med samma engagemang levererar de även språkfrågor och boktips, samt en resumé kring vad som hänt sedan sist. Vill du även se författarna när de spelar in sina avsnitt? Kika in på deras Instagram – där finns livesändningarna.

Länk till språkfrågans mer djupare förklaring: https://www.iklartext.se/egen-eller-egna/