Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Apr 28, 2023

Det här med att skriva sexscener kan vara utmaning och varför är det så egentligen? Författarna Malin Lundskog och Cecilia Andersson går all in på att analysera just dessa heta scener i avsnitt 52 av Skriverier med Malin och Cilla.

Men det viktigaste av allt denna gång är Malins stora besked …

Språkfrågor, boktips och annat blir liksom sekundärt denna gång. Hoppas du får en härlig lyssning!

(Avsnittet finns även att se på @malinlundskog alt @cillaingeborg på Instagram, där det spelas in under livesändningar.)