Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Apr 14, 2023

De når klimax i detta femtioförsta avsnittet av Skriverier med Malin och Cilla! Alltså författarna Malin Lundskog och Cecilia Andersson som pratar bokskrivande med ett engagemang utan dess like. Om sanningen ska fram kanske de inte når riktigt ända fram i just detta avsnittet, men vägen dit och vilket tillfälle klimax borde nås i böckerna de skriver diskuteras friskt. För utan klimax och utan svar på frågorna så blir det väl inga bra böcker, eller?

 

Missa inte boktipsen i slutet på avsnittet!