Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Oct 28, 2022

Det är ett fullmatat avsnitt som författarna Malin Lundskog och Cecilia Andersson levererar denna gången! Malin har börjat skriva på sin tredje bok och bara någon dag innan avsnittet spelades kom en pall med tryckta böcker till Cilla. Snart finns uppföljaren ute! Huvudtemat är dock gestaltning och hur man gestaltar det självklara, ofta är det svårare än man tror. Kanske våra lyssnare har några tankar i ämnet? Som vanligt ges även fina boktips och skönsång!