Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

May 27, 2022

De skiter i genrer, inte bara för att de inte vet hur man uttalar ordet i plural utan för att de vill att deras böcker ska stå på varenda hylla i varenda bokhandel och på vartenda bibliotek.

Mitt under stimmiga Stockholms bokhelg svarar författarna Malin Lundskog och Cecilia Andersson på lyssnarfrågor. Malin avslöjar en hemlighet och Cilla kommer med goda råd.

Allt i podden med inside info för er som gillar att läsa. Och skriva?