Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

May 13, 2022

Fram med luftgitarrerna och häng med på ett avsnitt utan annat tema än skrivandet. Cilla är lyrisk efter dagen på Smålitt, Malin tycker att det låter härlitt och berättar om både mästerkockar och att hon inte kan ta ansvar för sitt skrivande. Båda hälsar alla välkomna till Stockholms bokhelg!

Häng med. Håll för öronen? Och njut av skrivarglädje från både smålands djupa skogar och Bohusläns kala klippor.