Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Apr 29, 2022

Podden får finfrämmat, när Nina de Geer kommer på besök och berättar om sin debutroman Sommarsorger. Nina har kämpat i flera år med att bli utgiven och äntligen är hon där. Samtalet som Malin Lundskog och Cecilia Andersson har med sin nyblivna författarkollega handlar om Sommarsorger, skrivandet, kvinnor och livet. Och om att ta sitt frö och springa ... Precis så som det ska vara i ett samtal?