Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Apr 15, 2022

De kom, de sågs och de spred energi till ett helt kärnkraftverk! Det är så sammanfattningen ser ut för podden Skriverier med Malin och Cilla och dess närvaro på Bokmässan Dalarna. Häng med på ett avsnitt knôkat som ett påskägg med intryck, intervjuer och nya erfarenheter!

Intervjuerna:

  • 15 BUFF, organisation för barn med föräldrar i fängelse
  • 23:30 Elisabeth Omsén skriver om hedersvåld
  • 30 Wilhelm Sundbom, kulturpris för barn- & ungdomslitteratur
  • 39 Jenny Danielsson som skriver roman om barnlöshet
  • 45 Helene Kolseth Initiativtagare till Bokmässan Dalarna och författare
  • 51:30 Malin och Cilla is back och sammanfattar. Och tävlar?