Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Apr 1, 2022

Ett redigt skrivarkursavsnitt är avsnitt 26 av podden Skriverier med Malin och Cilla. Författarna Malin Lundskog och Cecilia Andersson pratar om vilka skrivarkurser de gått och vilken betydelse dessa har haft för deras skrivande. Men också för deras utveckling som skrivande personer. Självklart blir det boktips också och en hel radda med uppdateringar om vad som hänt sedan sist. Trevlig lyssning!