Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Mar 18, 2022

När Malin Lundskog från Källö-Knippla och Cecilia Andersson från Eksjö drar igång det 25:e avsnittet av podden Skriverier med Malin och Cilla avhandlas det mesta. Och inte bara om skrivande, det handlar även om krogar, cyklar, monster. Denna gången avverkar de språket också. Vilket språk det är och vilken inriktning den diskussionen tar hörs i avsnittet! en sak är säker: utvecklingen utvecklas! Lyssna gärna.

PS. Det blir boktips med.