Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Mar 4, 2022

Samma morgon som avsnitt 24 spelades in av Skriverier med Malin och Cilla gick Putin in i Ukraina, vilket också präglar avsnittet. Men som författarna Malin Lundskog och Cecilia Andersson konstaterar i avsnittet, vid sådana är tillfällen är litteraturen än viktigare. Och att faktiskt få tänka på något annat en stund. De uppdaterar läget med bokmanus nummer två, var de befinner sig i skrivprocessen men så bjuder de också på boktips och sång. Helt likt tidigare avsnitt!