Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Apr 16, 2021

Men hur GÖR man då? När man skriver bok alltså! I det sjätte avsnittet av Skriverier med Malin och Cilla går Malin Lundskog och Cecilia Andersson mer in på detaljer hur de faktiskt gör, sitter och ser ut när de skriver sina böcker. Brödbaket från tidigare avsnitt har nu också fått sällskap av dammsugning och Malin berättar om en händelse från sin universitetstid. Trevlig lyssning!