Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Nov 5, 2021

Det är knappt så att Malin Lundskog från Källö-Knippla kan sitta still under veckans avsnitt av Skriverier med Malin och Cilla! Det KAN vara så att en leverans är på väg med färjan från tryckeriet hem till Malin med debutromanen Mariannes mirakel. Samtidigt har Cecilia Andersson klivit in i garderoben i Västervik och verkligen gräver där hon står när de båda poddarna snackar research, som är temat för avsnittet. Trevlig lyssning!