Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

I podden Skriverier med Malin och Cilla ser Malin Lundskog och Cecilia Andersson till att Bohusläns klippor får umgås med skogen i Småland. De två romandebutanterna till Mariannes mirakel respektive I vikens mörker botaniserar bland skrivandets alla aspekter och engagemanget och glädjen gå att ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker. Och på deras väg mot en uppföljare …

Jul 22, 2022

Sommartiderna fortsätter för de båda författarna Malin Lundskog och Cecilia Andersson. Sol, bad och redigering till deras respektive uppföljare fyller dagarna, där de sitter på varsin kust. I avsnitt 34 bjuder de på ytterligare en intervju från Stockholms Bokhelg, denna gången med översättaren och redaktören Cecilia Berglund Barklem. För ett par år sedan vann hon årets bok tillsammans med författaren Delia Owens för Där kräftorna sjunger. I år är Vattnets sötma nominerad, även den översatt av Cecilia. Trevlig lyssning!