Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla


SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som skriver och för dig som läser. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

Malin, den lyckosten, har redan kontrakt med ett förlag och Cillajobbar iller-likt på att hitta vägen fram till färdig bok.
SAMTIDIGT som de båda skriver på bokmanus nummer två. Engagemanget och glädjen gå nästan ta på! Resan genom skrivandets värld skapar ständigt frågor att besvara. Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar man misstroende? Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningar och bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker.

HÄNG MED!

Feb 5, 2021

I det här första riktiga avsnittet av Skriverier med Malin och Cilla  presenterar de sig på riktigt, som Malin Lundskog och Cecilia Andersson. Samtidigt bestämmer de vilken dag i veckan som podden ska komma ut. Det blir en dag med bostaven r i.
 
Hör när de resonerar om var bokidéer kommer ifrån. Och när man får sina bästa idéer. De tar också upp den stora frågan om NÄR man får kalla sig författare. Räcker det att man skriver? Självklart berättar de också om vad de läser just nu. Men! Varför blir Cilla tyst helt plötsligt?! Lyssna och le!