Preview Mode Links will not work in preview mode

Skriverier med Malin och Cilla

SKRIVERIER med Malin och Cilla är podden för dig som läser eller skriver. Även för dig som gör båda. Eller inget av det? 

Malin Lundskog och Cilla Andersson romandebuterar hösten 2021 och skriver samtidigt på varsin uppföljare. Engagemanget och glädjen gå nästan ta på när de både diskuterar ups and downs och lärdomar om både sig själva och skrivande.

Hur känns och beskriver man ett inkontinensskydd? Hur gestaltar
man misstroende?

Följ två debuterande romanförfattare genom skrivandets utmaningaroch bokideér, lärdomar, research, skrivsejourer och om att fråga folk de mest konstiga saker.

HÄNG MED!

Feb 19, 2021

Det här med att skriva är visst inte bara kreativitet?!

Häng med när Malin Lundskog och Cilla Andersson diskuterar vad de har lärt sig under skrivandets gång. Om sig själva och om andra. Om att de just nu är i smörknivsstadiet av sitt skrivande och om befrielsen i att inte behöva gestalta en förlossning...


Feb 5, 2021

I det här första riktiga avsnittet av Skriverier med Malin och Cilla  presenterar de sig på riktigt, som Malin Lundskog och Cecilia Andersson. Samtidigt bestämmer de vilken dag i veckan som podden ska komma ut. Det blir en dag med bostaven r i.
 
Hör när de resonerar om var bokidéer kommer ifrån. Och när man...